Ki-kicsoda  
Bognár Szilárd
társproducer-utód

Szilárd nagy gyûjtõ hírében áll. Mai szerzeményével, a képen látható vörös borral tetemes gyûjteményét gazdagítja, melyben vodka, sör és whiskey egyaránt található. Ezen kívül szívesen gyújtogat és égeti meg magát. Eleven gyerek, de így legalább nem lankad a stáb figyelme egy percre sem.

 
Andor, a kutya
dizájn-supervisor

Hollósi Frigyes kutyája a képen épp az egyik jelenet díszletét vizslatja. Szigorú, de mindig ott van amikor számítunk rá. Néha akkor is, ha nem. PhD-jét egy milánói egyetem set-dizájner szakán szerezte.

Frédi
temporerly plesure

Frédi hétvégenként lelátogat gazdájához, Pálos György rendezõhöz a panzióba. Az augusztus 20-i hétvégén, miközben a rendezõ családja a harkányi gyógyfurdoben pancsizott, Frédi kutya és Gyuri a forgatókönyvet gyúrta kicsit egy kávéházban. Frédi az utóbbi napokban depressziós tünetekkel kutyakórházba került, elvégeztek rajta egy CT-t, de már jobban van. Reméljük, csak átmeneti szorongás lett rajta úrrá.

Czabán György
producer

Állandóan beszélget valakivel. Fõ attribútuma a szókimondás, de mivel ez békülékenységgel párosul, nem sok emberrel áll haragban. Közgázos ismereteit pénzügyekben kamatoztatja, most, hogy producert játszik, leggyakoribb szavai a SOK és a NINCS. Jazzban legalább annyira jártas, mint egy gyakorló jazzmûvész, pedig nagyon hamisan énekel.

Muci
gyártás-macska

Muci, bár fiú, úgy viselkedik, mint egy nõ. Ha igazi nõ lenne, sok férfistábtag szeretné meg, mert már majd' mindenki szobájában aludt. Ha sok az alma, jó az álma. Bölcs meglátásaival gyakran segiti a gyártásszervezést, õt küljdük a hivatalokba a bürokratákhoz. (A sötétségben is kiválóan tájékozódik.)

Pálos György
operatõr-rendezõ

Szemérmes fajta, nem sörözik, hanem borozik. Kerüli a felszólito módot, szivesebben utal (nem bankszámlára). Humora kifinomult, álmai lázálmok. Mivel rendezi és operatálja is a filmet, állandóan kompromisszumokat köt magával. Egyenlore a helyzet magaslatán áll, pedig hiresen erõs tériszonya van, az Eiffel toronyban csak az elsõ szintig mert felmenni, azt is csak a mögötte bandukoló gyerekei miatt, akik igy fel tudtak rá nézni.